Birdpix > Kelionės

Ekipažo Nr.1 2013 metų kelionė į šiaurinę Europą

<< < (2/3) > >>

Eugenijus Kavaliauskas:

--- Citata iš: Remigijus Gegelevičius  Birželis 25, 2013, 11:19:34 am ---Vienintelė mašina, kuri kelionėje apsėjo be techninių problemų - SUBARU. Žinutė skirta Toyta ir kitų auto "religijų" savininkams ;D

--- Baigti citatą ---

Na Remyga kai tavo Subarikas tiek atlaikys kaip tie du senukai abejoju ar išvis ryšiesi kilti į tokią kelionę? Neparašei kelintų metų Subarikas ir koks prabiegas :), o TOYOTA be problemų atlaikė kelionę tik vienoje atkarpoje nusprendėme nebandyti likimo, nes nuo temperatūros bais išsiplėtė tepalai vairo kolonėlės išsiplėtimo bakelyje, kadangi vairo kolonėlė restauruota net du kartus tolimesni eksperimentai buvo rizikingi. Gedas paklausė , o kaip Lietuvoje? O tai , kad Lietuvoje nėr tokių trasų kur tokį krūvį galėtų gauti  restauruota vairo kolonėlė. Vargu jei būtume subirę kalnų serpantinuose Tavo Subarikas būtų mus patempęs :) Linkiu sėkmės ateities kelionėse. Nusispjauk kelis kartus, žiūrėk, kad likimas napašieptų Subariko :)

Antanas Razmas:
SUBARU!!!! :))))))))))))

Valdimantas Grigonis:
Dar karta prisiminus kelionę .....
http://www.youtube.com/watch?v=VDcMHYHDyK8&fmt=37

Eugenijus Kavaliauskas:
Luxinis pristatymas  ;)

Lina Kišonytė:
Šauniai, Valdimantai! Ta muzika tokia... smagu atsiminti :)
Papildant atsiminimų temą pridėsiu ir aš savo foto knygą, kurios popierinį variantą atvešiu į susitikimą. Deja, per kompiuterį žiūrėti gražiau.
http://www.albumi.lt/lt/albums/view/32343

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją